Ratatouille met rijst
Print ReceptIngrediënten
- ½ courgette
- 1 aubergine
- 1 gele paprika
- ½ fles biologische passata (fles 690 ml) rest is voor soep
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel gerookte paprika poeder
- optioneel 2 takjes tijm
- ½ bouillonblok kip
Hoe te bereiden
1
Snijd de courgette en aubergine in stukjes. Snij de ui fijn. Snijd de paprika in repen.
2
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de aubergine en paprika toe. Bak voor 5 minuten. Voeg de ui en courgette toe en pers de knoflook erboven uit. Bak 2 minuten.
3
Voeg de helft van de fles passata toe (de rest is voor de soep woensdag), het bouillonblokje en gerookte paprika poeder. Dit geeft een verrassende smaak.
4
Kook het geheel voor 10 minuten. Proef en breng eventueel op smaak met nog wat peper en zout.
Geen berichten