1persoonsgerecht/ Dinsdag/ week 16

Vegetarische spaghetti boordevol smaakvolle groente

1persoonsgerecht

Vegetarische spaghetti boordevol smaakvolle groente

Print Recept

Ingrediënten

  • ½ rode paprika
  • ¾ gele paprika
  • 75 gr volkoren spaghetti
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • stukje Parmezaanse kaas (of Pecorino)
  • Optioneel blaadjes basilicum
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • handje rucola (rest gebruik je woensdag)

Hoe te bereiden

1

Kook de spaghetti volgens de verpakking beetgaar.

2

Snij de paprika’s in repen. De rest gebruik je morgen voor de salade. Snijd de ui in ringen en de tomaat in partjes.

3

Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de paprika toe. Bak voor 5 minuten. Zo worden ze zacht en zoeter van smaak. Voeg dan de ui en tomaat toe. Pers de knoflook erboven uit, voeg wat zeezout en vers gemalen peper toe. Laat een paar minuten pruttelen en meng met de spaghetti. Voeg 2 eetlepels goede olijfolie toe.

4

Serveer op een bord, rasp er ruim kaas over en een hand rucola.

Deel op:

Nieuwsbrief

Andere recepten

Geen berichten

Wil je me wat vertellen?