Dinsdag/ Hoofdgerecht/ week 12

Pasta met champignon en basilicum

1 persoongerecht

Slechts 5 ingredienten!

pasta met champignon en basilicum

Print Recept
Porties: 1

Ingrediënten

  • 75 gr volkoren fussili
  • 400 gr groente mengsel champignon, prei, rode ui (zak koeling)
  • 1,5 el basilicum op olie (potje bij de pesto’s in supermarkt) of groene pesto
  • 2 el crème fraîche
  • 1 el zonnebloempitjes

Hoe te bereiden

1

Kook de fussili volgens de verpakking beetgaar.

2

Verwarm in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Voeg de zak groente toe en bak op hoog vuur voor 4 minuten. Voeg 50 ml water toe, de basilicum en crème fraîche. Roer goed en laat koken op hoog vuur. Voeg ruim peper toe en een beetje zout. Zorg dat je een mooie romige saus krijgt. Proef en voeg anders extra water, crème fraîche, peper of basilicum toe.

3

Bak de pitjes in een droge koekenpan voor een paar minuten licht bruin. Zo krijgen ze meer smaak.

4

Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de pitjes.

Deel op:

Nieuwsbrief

Andere recepten

Geen berichten

Wil je me wat vertellen?