Dinsdag/ Hoofdgerecht/ Week 6

Spaghetti met cherrytomaatjes

Klaar in 10 minuten!

Spaghetti met cherrytomaatjes

Print Recept
Porties: 1

Ingrediënten

  • 75 gr volkoren spaghetti
  • 250 gr cherrytomaatjes (1 bakje)
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el pijnboompitjes
  • stukje Parmezaanse kaas

Hoe te bereiden

1

Kook de spaghetti volgens de verpakking beetgaar.

2

Snij de ui doormidden en dan in halve ringen. Snijd de tomaatjes doormidden.

3

Bak in een droge koekenpan de pijnboompitjes licht bruin voor 3 minuten. Haal uit de pan.

4

Voeg 2 eetlepels olijfolie toe, voeg de ui en tomaatjes toe en bak op hoog vuur 2 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Je hoeft de tenen niet te schillen alleen het harde puntje verwijderen. De schil blijft achter in de knoflookpers. Lekker snel.

5

Voeg de pasta toe, ruim peper en een klein beetje zout. Serveer de pasta direct met geraspte Parmezaanse kaas en de pijnboompitjes.

Deel op:

Nieuwsbrief

Andere recepten

Geen berichten

Wil je me wat vertellen?