Tips

Benodigde keukenmaterialen

De basis om sneller en prettiger te kunnen koken is goed gereedschap. Investeer in goede messen, kwaliteitsmessen geven je een leven lang plezier.

Nodige messen:

  • groot koksmes
  • dunschiller
  • scherp aardappelschilmesje
  • kartel-/ broodmes
  • aanzetstaal om de messen scherp te houden

Goede pannen zorgen voor minder gebruik van vetten en zorgen dat producten minder snel aanbakken. De volgende pannen heb je nodig:

  • kleine steelpan (inhoud 0,5 a 1 liter)
  • 2 middelgrote pannen met deksel (inhoud 1,5 a 2 liter)
  • 1 grote pan met deksel (inhoud minimaal 3 liter)
  • 1 wok met antiaanbaklaag
  • 1 koekenpan groot met antiaanbaklaag (met deksel)
  • 1 kleine koekenpan zonder antiaanbaklaag (optioneel)

Om alle recepten van dit blog te kunnen koken heb je onderstaande keukengerei nodig:

  • staafmixer
  • oven
  • stamppot stamper
  • fijne blokrasp/ kaasrasp

De volgende afkortingen eenheden worden gebruikt

  • tl = afgestreken theelepel
  • el = afgestreken eetlepel (soeplepel)
  • dl =deciliter
  • gr = gram
  • kcal = kilocalorieën
  • p.p. = per persoon

Deel op:

Nieuwsbrief

Andere recepten

Geen berichten

Wil je me wat vertellen?