Borrelhapje/ Vrijdag/ Week 1

Komkommer met makreel

Komkommer met makreel

Print Recept
Porties: 2

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 75 gr gerookte makreel
  • 1 el mayonaise of yoghurt
  • 1 th wasabi (tube, maanden houdbaar in koelkast)
  • 1 th sesamzaadjes

Hoe te bereiden

1

Snijd de komkommer in plakjes. Meng in een kommetje de yoghurt en/of mayonaise met wasabi. Leg op elk plakje komkommer een beetje wasabi-mayonaise en een stuk makreel. Bestrooi met sesamzaadjes.

Tip

Het restje makreel kan je de volgende dag heerlijk in een salade of op brood eten.Weetje: Makreel is een vette vis soort. Vette vis is goed voor onze hersenen en lichaam. Eet jezelf slim met makreel dus.

Deel op:

Nieuwsbrief

Andere recepten

Geen berichten

Wil je me wat vertellen?